gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Gjuhet e Huaja

GJUHË TË HUAJA

ALBANIAN QATAR CENTER (AQC) PËR GJUHË TË HUAJA DHE KOMPJUTER

AQC është hapur në vitin 2003 dhe ofron kurse në:

GJUHË TË HUAJA:

Anglisht, Arabisht, Frëngjisht, Italisht, Turqisht, Gjermanisht dhe Shqip për të Huaj.

Kursantët pajisen me certifikatë të njohur nga Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta (MPÇSSHB).

GALERI FOTOSH

Anglisht

GJUHA ANGLEZE

Niveli: Beginner

Metoda: Headway the third edition, Oxford press

Nr. i seancave: 48 (seancat janë 60 minutëshe)

Kohëzgjatja: 16 jave

Nr. i kursantëve:  7 - 10

Niveli: Elementary

Metoda: Headway the third edition, Oxford press

Nr. i seancave: 48

Kohëzgjatja: 16 jave

Nr. i kursantëve:  7 - 10

Lexo më shumë...

Turqisht

Turqisht

Arabisht

GJUHA ARABE

Niveli: I

Metoda: Arabishtja pranë jush

Nr. i seancave: 48 (seancat janë 60 minutëshe)

Kohëzgjatja: 16 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

Niveli: II

Metoda: Arabishtja pranë jush

Nr. i seancave: 48

Kohëzgjatja: 16 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

Lexo më shumë...

Gjermanisht

GJUHA GJERMANE

Niveli: I

Metoda: BERLINER PLATZ

Nr. i seancave: 48 (seancat janë 60 minutëshe)

Kohëzgjatja: 16 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

Niveli: II

Metoda: BERLINER PLATZ

Nr. i seancave: 48

Kohëzgjatja: 16 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

Niveli: III

Metoda: BERLINER PLATZ

Nr. i seancave: 48

Kohëzgjatja: 16 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

 

Italisht

GJUHA ITALIANE

Niveli: I

Metoda: PROGETTO

Nr. i seancave: 48 (seancat janë 60 minutëshe)

Kohëzgjatja: 16 javë

Nr. i kursantëve:  7 – 10

 Niveli: II

Metoda: PROGETTO

Nr. i seancave: 48

Kohëzgjatja: 16 javë

Nr. i kursantëve:  7 – 10

 Niveli: III

Metoda: PROGETTO

Nr. i seancave: 48

Kohëzgjatja: 16 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

Mësuesit:

Matilda DINA - Diplomuar  në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja. Ka marrë titullin “Mësuese e gjuhës italiane” dhe ka një përvojë disavjeçare në mësimdhënien e kësaj gjuhe në qendrat profesionale joqeveritare.

 Diana LUGA - Diplomuar  në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja. Ka marrë titullin “Mësuese e gjuhës italiane” dhe ka një përvojë disavjeçare në mësimdhënien e kësaj gjuhe në shkollat e mesme publike të Tiranës.

 

Shqip për të Huaj

GJUHA SHQIPE

 Niveli: I

Metoda: Shqip për të huajt

Nr. i seancave: 48

Kohëzgjatja: 18 javë

Nr. i kursantëve:  5 - 10

 Niveli: II

Metoda: Shqip për të huajt

Nr. i seancave: 48

Kohëzgjatja: 18 javë

Nr. i kursantëve:  5 - 10

Frëngjisht

GJUHA FRËNGE

Niveli: I

Metoda: Campus

Nr. i seancave: 90 (seancat janë 60 minutëshe)

Kohëzgjatja: 20 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

 Niveli: II

Metoda: Campus

Nr. i seancave: 90

Kohëzgjatja: 20 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

 Niveli: III

Metoda: Campus

Nr. i seancave: 90

Kohëzgjatja: 20 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

 Niveli: IV

Metoda: CAMPUS

Nr. i seancave: 90

Kohëzgjatja: 20 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

Mësuesi:

 Donika TUSHE - Diplomuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja. Ka marrë titullin “Mësuese e gjuhës frënge” dhe ka një përvojë 20-vjeçare në mësimdhënien e kësaj gjuhe në shkollat e mesme publike.

Spanjisht

GJUHA SPANJOLLE

 Niveli: I

Metoda: ES ESPANOL

Nr. i seancave: 48 (seancat janë 60 minutëshe)

Kohëzgjatja: 18 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

 Niveli: II

Metoda: ES ESPANOL

Nr. i seancave: 48

Kohëzgjatja: 18 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

 Niveli: III

Metoda: ES ESPANOL

Nr. i seancave: 48

Kohëzgjatja: 18 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

Anisa ISUFI

Diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Dega Spanjisht. Ka marrë titullin “Mësuese e gjuhës spanjolle” dhe ka një përvojë disavjeçare në mësimdhënien e kësaj gjuhe.

Kohet e Faljes

Raport AQC

Video

Votoni

Cfare ju terheq me teper ?

 

 

 

 


  Rezultatet

Fondacioni Shoqeria

Rr. Durresit, Sheshi "Karl Topia" Pall. 127, Kati II

Kurset

Kompjuter

NIVELI I (WINDOWS, WORD, EXCEL, POWER POINT)

NIVELI II (PHOTOSHOP, ADOBE ILLUSTRATOR INDESIGN)

NIVELI III (ACCES, NETWORK, WEB DESIGN)

Gjuhe te Huaja


Anglisht

Niveli I, Niveli II, Niveli III

Turqisht

Nilevi I, Nilevi II, Nilevi III

Arabisht

Niveli I, Niveli II, Niveli III

Gjermanisht

Niveli I, Niveli II, Niveli III

Italisht

Niveli I, Niveli II, Niveli III

Frengjisht

Niveli I, Niveli II, Niveli III

Kurse Profesionale

Ne Linje

Momentalisht kemi 25 vizitorë në linjë