gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Financa 5

Kurse profesionale në Informatikë

Programi: Financa 5.0

Nr. i seancave: 18 (seancat janë 60 minutëshe)

Kohëzgjatja: 4 javë

Nr. i kursantëve:  7 - 10

Mësuesi"

Dorian FISHTI

Diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë në Universitetin e Tiranës. Ekspert Kontabël dhe ekonomist me përvojë në kompani të mëdha tregtare dhe në fushën e trajnimeve për programin  Financa 5.0

Fondacioni Shoqeria

Rr. Durresit, Sheshi "Karl Topia" Pall. 127, Kati II

Ne Linje

Momentalisht kemi 9 vizitorë në linjë