gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Drejtues te Fondacionit ne takim me Ambasadorin e Katarit

slide aqc

Slide 1


Slide 2

Slide 3

Slide 4

Slide 5

Dhuro gjak, shpëto jetë!

Uploaded PictureFondacioni Shoqëria & Albanian Qatar Center ka nisur fushatën për sensibilizimin e komunitetit për dhurimin vullnetar të gjakut, në vazhdim të projektit “Dhuro gjak, shpëto jetë!” me synimin për t'u ardhur në ndihmë të sëmurëve talasemikë.

Ky aktivitet human do të realizohet nën kujdesin e stafit mjekësor në mjediset e Albanian Qatar Center.

Prandaj, Fondacioni Shoqëria & AQC ju fton të bëheni pjesë e kësaj nisme humane dhe të dhuroni gjak për pacientët që kanë aq shumë nevojë për të.

Vlen të përmendet se kjo është faza e gjashtë e projektit “Dhuro gjak, shpëto jetë!”, i cili ka nisur në vitin 2008 dhe se në 5 aktivitetet e para numri i dhuruesve vullnetarë të gjakut ka arritur në 135.

Ky aktivitet organizohet në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut dhe Kryqin e Kuq Shqiptar. Për më shumë informacion, lutemi të kontaktoni me përfaqësuesit e Fondacionit në adresat dhe numrat e telefonit të publikuar.

Kohet e Faljes

Raport

Video

Cili projekt mendoni se eshte me i rendesishem ?

 

 

 

 

 

 


  Rezultatet

Fondacioni Shoqeria

Rr. Durresit, Sheshi "Karl Topia" Pall. 127, Kati II

Ne Linje

Momentalisht kemi 31 vizitorë në linjë

Projekte

Fondacioni shpërdan 40 000 kg ushqime me rastin e muajit të Ramazanit
Me rastin e muajit të madh të Ramazanit 2013 Albanian Qatar Foundat...
"Dorë më dorë" në ndihmë të nevojtarëve!
Në kuadër të vazhdimësisë së projektit “Dorë më dorë!”, ...
Fondacioni shpërndan veshje për 800 familje në nevojë
Ashtu siç ishte paralajmëruar, në kuadër të ...