gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Drejtues te Fondacionit ne takim me Ambasadorin e Katarit

slide aqc

Slide 1


Slide 2

Slide 3

Slide 4

Slide 5

Gëzuar 1 Qershorin fëmijë të dashur!

Me rastin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Albanian Qatar Foundation uron të gjithë fëmijët shqiptarë kudo që ndodhen: “Gëzuar!” Në këtë ditë fëmijët e të gjitha moshave kërkojnë më shumë vëmendje nga prindërit, shoqëria dhe shteti. Kjo ditë është kthyer jo vetëm në një ditë festive, por edhe në një ditë sensibilizimi, për t’i thënë “JO” dhunës dhe abuzimit ndaj fëmijëve dhe për t’i mbështetur ata për një jetë më të mirë. Është dita kur vetë fëmijët ngrenë zërin për të drejtat e tyre, por në ndryshim nga të rriturit, protesta e tyre bëhet me lojra festive. Me këtë rast Fondacioni do të organizojë një sërë veprimtarish argëtuese, kulturore dhe sportive me fëmijët jetimë, të cilët kanë më së shumti nevojë të argëtohen dhe të festojnë si të gjithë fëmijët e tjerë.

Kohet e Faljes

Raport

Video

Cili projekt mendoni se eshte me i rendesishem ?

 

 

 

 

 

 


  Rezultatet

Fondacioni Shoqeria

Rr. Durresit, Sheshi "Karl Topia" Pall. 127, Kati II

Ne Linje

Momentalisht kemi 41 vizitorë në linjë

Projekte

Fondacioni shpërdan 40 000 kg ushqime me rastin e muajit të Ramazanit
Me rastin e muajit të madh të Ramazanit 2013 Albanian Qatar Foundat...
"Dorë më dorë" në ndihmë të nevojtarëve!
Në kuadër të vazhdimësisë së projektit “Dorë më dorë!”, ...
Fondacioni shpërndan veshje për 800 familje në nevojë
Ashtu siç ishte paralajmëruar, në kuadër të ...