gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

PROJEKTI "DHURIMI I GJAKUT!"

 

PROJEKTI “DHURIMI I GJAKUT!”

Njohje

Nëpërmjet projektit “Dhurimi i gjakut!”, i cili ka nisur në vitin 2008, Fondacioni synon sensibilizimin e shoqërisë për të dhuruar gjak në ndihmë të sëmurëve talasemikë dhe pacientëve të tjerë që kanë shumë nevojë për gjak.

Aktivitete

Ky projekt ka filluar në vitin 2008 dhe deri tani janë organizuar gjithsej 5 fushata sensibilizimi për dhurimin e gjakut dhe kësaj nisme humane i janë përgjigjur deri tani (qershor 2010) 123 vullnetarë të dhurimit të gjakut.

Ky aktivitet organizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Kryqin e Kuq Shqiptar.

Vlen të theksohet se gjatë vitit 2009 Fondacioni ka qenë i vetmi institucion në Shqipëri që ka organizuar tri fushata për dhurimin e gjakut dhe ky aktivitet është pasqyruar në një emision të veçantë të TVSH, në të cilin ka marrë pjesë Përgjegjësi i këtij projekti z. Qemal Alla dhe përfaqësuesja e Kryqit të Kuq Shqiptar Dr. Ariana Deliana.

Në kuadër të këtij projekti Fondacioni ka botuar edhe një fletëpalosje me temë “10 dobitë e dhurimit të gjakut” për ndërgjegjësimin e komunitetit për t’u bërë pjesë e dhurimit të gjakut në dobi të të sëmurëve që kanë nevojë për gjak, por dhe në dobi të shëndetit të vetë dhuruesve.

GALERI

Kohet e Faljes

Raport

Video

Cili projekt mendoni se eshte me i rendesishem ?

 

 

 

 

 

 


  Rezultatet

Fondacioni Shoqeria

Rr. Durresit, Sheshi "Karl Topia" Pall. 127, Kati II

Ne Linje

Momentalisht kemi 62 vizitorë në linjë

Projekte

Fondacioni shpërdan 40 000 kg ushqime me rastin e muajit të Ramazanit
Me rastin e muajit të madh të Ramazanit 2013 Albanian Qatar Foundat...
"Dorë më dorë" në ndihmë të nevojtarëve!
Në kuadër të vazhdimësisë së projektit “Dorë më dorë!”, ...
Fondacioni shpërndan veshje për 800 familje në nevojë
Ashtu siç ishte paralajmëruar, në kuadër të ...