gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ALBANIAN QATAR CENTER (AQC) PËR GJUHË TË HUAJA DHE KOMPJUTER

ALBANIAN QATAR CENTER (AQC) PËR GJUHË TË HUAJA DHE KOMPJUTER

AQC është hapur në vitin 2003 dhe ofron kurse në:

GJUHË TË HUAJA:

Anglisht, Arabisht, Frëngjisht, Italisht, Turqisht, Spanjisht, Gjermanisht dhe Shqip për të Huaj.

KOMPJUTER:

Në qendrën tonë vazhdojnë regjistrimet dhe për ndjekjen e kurseve në programet informatike, sipas niveleve të mëposhtme:

Paketa Office  (Word, Excel, Power Point, Acces, Typing in Master)

Design grafik Niveli II (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign)

Webmaster Niveli III  (Html, Dreamweaver, Php and MySql)

Gjithashtu AQC ofron kurse profesionale sipas kërkesave të kursantëve në programet:

IT (Teknik Kompjuteri), LIinux

Kurse Programimi (C, C++, Java)

Programe Inxhinierike (Autocad 2d + 3d, Autocad Map, Sap - Etabs, 3D-Max, Archicad, Mathcad, Archview).

Kurse Kontabiliteti (Kontabilitet Alpha, Financa 5.0, Kontabiliteti Praktik)

Kurse për Montazhier Audio / Video (Adobe Premiere, Adobe Soundbooth / Audition)

Kurse programi per rezervimin e biletave (Amadeus)

Albanian Qatar Center ju garanton cilësi, ambiente komode, mësues me përvojë (shqiptarë dhe të huaj), Laborator Modern per Gjuhet e Huaja, Laborator i kompletuar IT.

Kursantët pajisen me certifikatë të njohur nga Ministria e Arsimit dhe e Sportit dhe Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinisë.

Kohet e Faljes

Raport AQC

Video

Votoni

Cfare ju terheq me teper ?

 

 

 

 


  Rezultatet

Fondacioni Shoqeria

Rr. Durresit, Sheshi "Karl Topia" Pall. 127, Kati II

Kurset

Kompjuter

NIVELI I (WINDOWS, WORD, EXCEL, POWER POINT)

NIVELI II (PHOTOSHOP, ADOBE ILLUSTRATOR INDESIGN)

NIVELI III (ACCES, NETWORK, WEB DESIGN)

Gjuhe te Huaja


Anglisht

Niveli I, Niveli II, Niveli III

Turqisht

Nilevi I, Nilevi II, Nilevi III

Arabisht

Niveli I, Niveli II, Niveli III

Gjermanisht

Niveli I, Niveli II, Niveli III

Italisht

Niveli I, Niveli II, Niveli III

Frengjisht

Niveli I, Niveli II, Niveli III

Kurse Profesionale

Ne Linje

Momentalisht kemi 19 vizitorë në linjë