gototopgototop
 1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Trajnime

Tema trajnimesh

Disa prej temave të trajnimeve që zhvillohen në Qendrën tonë janë:

 • PLANIFIKIMI STRATEGJIK

 • MENAXHIM PROJEKTI

 • SHPREHI PËR NJË PREZANTIM TË SUKSESSHËM

 • MENAXHIMI FINANCIAR PËR NJË ORGANIZATË TË QËNDRUESHME

 • TEKNIKAT E SHITJES

 • LIDERSHIP PËR PERFORMANCËN

 • PËRGATITJA E NJË PROJEKT-PROPOZIMI

 • MONITORIM DHE VLERËSIM PROJEKTESH

 • MENAXHIMI I BURIMEVE NJERËZORE

 • MENAXHIM MARKETINGU

 • PLAN MARKETINGU

 • NEGOCIME DHE DISKUTIME

 • MENAXHIM KONFLIKTI

 • MENAXHIM I NJOHURIVE

 • RISI MENAXHERIALE

 • VENDIMARRJE E SUKSESSHME

 • KUJDESI NDAJ KLIENTIT

Pjesëmarrësit në trajnimet e mësipërme pajisen me certifikatë të njohur nga Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta.

Kohet e Faljes

Raport Trajnime

Video

Votoni

Mendoni se trajnimet profesionale jane te dobishme per te shtuar:

 

 

 


  Rezultatet

Fondacioni Shoqeria

Rr. Durresit, Sheshi "Karl Topia" Pall. 127, Kati II

Ne Linje

Momentalisht kemi 42 vizitorë në linjë